Wat heeft Paul nu eigenlijk?

Het is alweer een tijdje geleden dat Paul en Maike besluiten hun rollende leven om te zetten in een bijzonder vlog. Een videodagboek dat de leuke en ook de minder leuke dingen van hun leven met wielen laat zien.

Want ja, wat heeft Paul nu eigenlijk? Paul heeft, zoals hij het zelf noemt, ‘een opgeruimd karakter’. Maar ook een enorme zucht naar alles wat er te weten valt. Hij heeft verwonder genen en passie voor het leven. Bezit de kunst van het genieten en een behoorlijke bibliotheek, want lezen vindt hij machtig!

Oh ja en Paul heeft een rolstoel. Want Paul heeft ook neuropathie. Wat dat voor hem betekent vertelt hij in alweer de zestiende Rouler dans la vie. Heel openhartig, heel eerlijk en heel Paul.

Ik vind het een prachtig vlog geworden en als ik hem vraag of ik het gebruiken mag voor WonderWerpen is het antwoord meteen ‘Ja!’. Dus bij dezen lieve Paul, jouw verhaal in jouw woorden in jullie vlog op ons blog.

Kleine voetnoot van Paul: niet schrikken, ik ben het echt. Ten tijde van opname was ik al paar dagen stevig aan de morfine en dan houd ik veel vocht vast op mijn gezicht. ik was tijdelijk een menselijke kogelvis. Inmiddels is het weer hersteld naar reguliere hoofd.

 

2 Reacties

  1. Hey Paul & Maike

    Wat een duidelijke mooie uitleg samen.
    Alle kanten van het mooie leven.

    Hug

  2. Ik volg de video’s van Paul en Maike al vanaf het begin met veel plezier. Ze zijn mooi en grappig, ondanks alles wat Paul en Maike doormaken. Ik heb veel respect voor hun eerlijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2022 Wonderwerpen

Thema door Anders NorénOmhoog ↑