Krijg het Rhenenweer

Ik ben zelf compleet content met de titel van deze blog. Nee, ik lig niet krullend op de grond met mijn knuisten in kort cyclische bewegingen. Neen, een voldane grijns.
Eindelijk een bericht van uw verwonderende schrijver uit de hoek Betuwe/Veluwe/Heuvelrug. Er waren wat vervelende emissies in mijn gezondheid, daar ga ik binnenkort over schrijven. Ik ben er weer! En voel me wel zo ongelofelijk fijn. Energie die ik in geen maanden heb gevoeld, zin om te schrijven, te maken, te creëren.
Om te starten ben ik weer naar mijn geboortegrond gereden. Een tocht van nog geen 8 minuten hoor…

4 Reacties

  1. Leuk je te horen en lezen hier!!!!Word ik blij van!

  2. Ik kan niks schrijven bij het project van jou (Rosalie) en Maike, dus dan maar hier. Wat is dat leuk! Kunnen de gemaakte dingen van Maike er ook in? Ik ben zo nieuwsgierig ernaar. En wat is het mooi dat jullie elkaar zo motiveren om zoveel moois te maken. Daar wordt toch iedereen blij van.

  3. En ik kan ook niks schrijven bij Roulez dan la vie te voet, dus hier. Maike je hebt me ontroerd. Dapper dat je voor de camera laat zien/horen hoe het ook regelmatig met jou en Paul gaat als er geen filmpje van wordt gemaakt. Heel mooi, zo eerlijk en echt. Voor de positiviteit die jullie beide hebben, ondanks alles, heb ik veel respect. Jullie zijn fijne mensen.

  4. Virginie Royen

    18 november 2019 op 09:55

    Wat fan-tas-tisch dat je “er weer bent”, Paul. Onze dikkontige dames 😉 mogen in Limburg, het hele jaar buiten komen 😂🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Wonderwerpen

Thema door Anders NorénOmhoog ↑