Bosuil

Onze tuin wordt druk bezocht door echte bosdieren. Gelukkig slaap ik al paar dagen slecht zodat ik gelijkgestemde nachtbrakers hoor struinen. Naast de rondbanjerende egels werd ik zojuist verblijd met de roep van een vrouwelijke bosuil. Ze zat ergens in de bomen van de tuin haar best te doen om het manvolk op haar aanwezigheid te attenderen. Ze had om aandacht niets te klagen! Ik stak namelijk direct de iPhone uit het raam om haar verwoede poging vast te leggen. Klik/tik op listen in browser…

P.s. Wees gerust, Maike sliep vredig door.

 

 

3 Reacties

  1. Virginie Royen

    18 augustus 2019 op 12:35

    Oh. Paul. Wat leuk !! Wij horen ze in onze buurt ook vaker. Zou het kunnen dat ze tijdens het vliegen óók roepen? Daar lijkt het bij ons soms wel op.

  2. Hoi Paul, Wat een humor, gelukkig kan ik niet slapen…Mooi dat je die bijzondere wezens ’s nachts kunt observeren en ons ook nog mee laat genieten. Liefs Maril

  3. Wat een leuk filmpje, ik kon daar niks bij schrijven op deze site, dus doe het maar hier. Vooral de intro is super grappig. En ook tof om jullie in levende lijve te zien. Ik ben al benieuwd naar de volgende. Groetjes uit een zonnig, warm Maastricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Wonderwerpen

Thema door Anders NorénOmhoog ↑