Paul bestaat echt

Zoals de trouwe lezer inmiddels weet bestaat wonderwerpen uit Paul en Rosalie. Paul is echter voor de lezer niet zo zichtbaar op de website. Rosalie schreef er al een paar keer over. Soms in opdracht, soms uit eigen overweging of iets daartussenin. 

Voor haar maakt Paul wel degelijk deel uit van wonderwerpen. Ze spreken elkaar dagelijks en spuien tussen al die regels door ook een hoop ideeën over en weer. Er is geen twijfel mogelijk, zonder Paul geen wonderwerpen.

Maar op de pagina blijft Paul toch wat onzichtbaar. Zijn gezondheid en de medicatie die hij nemen moet zorgen ervoor dat al zijn bruisende ideeën moeizaam uit zijn toetsenbord komen. Afgelopen week werd die stilte doorbroken door een stukje audio uit een zonnige achtertuin.

Samen maakten ze er een leuk stuk van. Rosalie de inkt en Paul de stembanden. Een prima combinatie die smaakt naar meer. Vandaag stuurde Paul Rosalie dan ook wederom een bericht. Maar ditmaal vergrootte hij zijn zichtbaarheid aanzienlijk. Een heuse video waarin hij zelf uitlegt waarom zijn toetsenbord minder productief lijkt dan dat van Rosalie.

Een video bestemd voor de trouwe Wonderaar. Dus bij deze, beste Paul, het woord is aan jou!

Na het bekijken van deze video wil ik (Rosalie) toch eigenlijk ook nog wel wat kwijt.

Lieve Paul,

Dank je wel voor je ontwapenende eerlijkheid, voor je onvoorwaardelijke vriendschap en al je hersenspinsels.
Natuurlijk blijf ik schrijven en blijven wij wonderen. Ik ben trots op wat we hier tot nu toe samen hebben neergezet en op alles wat er nog komen gaat.
We gaan al onze mooie ideeën vormgeven en waar dat lastig is helpen we elkaar. Daar hebben we mooie nieuwe plannen voor gesmeed en die krijgen nu, ondanks alles, langzaamaan toch echt wel vorm. Gaat niet bestaat niet. 

Liefs Rosalie.

7 Reacties

 1. Virginie Royen

  26 maart 2019 op 11:48

  MOOIE MAN….!!!

 2. Nettie Peters

  28 maart 2019 op 16:25

  Echt top deze 2 mensen !

 3. Geweldig. Mooi je in beeld te zien met je stem erbij. Ook “stoned” kom je heel goed over.

 4. Hé Paul, Wat leuk je te zien en horen hier! Ongelofelijk hoe goed je klinkt en uitziet ondanks al je medicijnen en pijn. Wat een bikkel ben jij. Net als Rosalie trouwens, ook dat hebben jullie gemeenschappelijk. Ik volg deze site altijd en met plezier. Ook al schrijft Rosalie meestal alleen, ik weet dat er door haar vele contact met jou, ook ideeën van jou tussen zitten.
  En Rosalie, Wat schrijft je dat weer lief, je bent goud waard!
  Kussies Maril

  • Hallo Maril,

   Bedankt voor je leuke reactie! Dat zijn mooie complimenten en die koesteren we.
   We vinden het erg leuk dat je ons volgt en we horen graag van onze volgers.

   Liefs Paul en Rosalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2022 Wonderwerpen

Thema door Anders NorénOmhoog ↑