Wonderwerpen 2.0

Wonderwerpen 2.0
De kenner ziet het meteen. Leidse ganzen.
Voor hen lijkt het gras aan de andere kant blijkbaar groener. Eigenwijs steken ze de weg over als ik aan het begin van deze week weer huiswaarts keer. Ze lijken alle tijd van de wereld te hebben en voelen zich allerminst door mij opgejaagd. Dat gevoel is terecht want ik heb geen haast en maak daarom van de gelegenheid gebruik dit tafereeltje vast te leggen.

Ik was in Leiden omdat ons middelste neefje 10 jaar werd. Een bijzondere verjaardag. Hij is nu een tiener, en ik eigenlijk ook. De eerste ontmoeting met mijn nieuwe familie was namelijk tijdens het kraambezoek 10 jaar geleden. Tien jaar is een hele poos en voorbij gevlogen. De mensen die ik toen nog niet kende, zijn voor mij nu niet meer weg te denken.

Ooit nog wat onwennig in het westen en nu een tweede thuis.
Ik heb dit weekend genoten van een heel gezellig feest, heerlijk eten, kuilen scheppen op het strand en pannenkoeken met appel.

Nu op weg naar huis ben ik nog niet uitgefeest. Rondje westen tik ik als gewoonlijk af met een uitschieter ergens in het oosten. Wonderwerpen overleg staat op het programma. Wonderwerpen bestaat officieel een jaar deze week. In dat jaar hebben we een hoop geschreven en nog meer meegemaakt. Nu is het tijd om de balans op te maken.

Wonderwerpen is op dit moment ingericht als een blog. Er worden geschreven artikelen op gepost en af en toe proberen we ook iets anders, maar het past de pagina niet zo. Dus we gaan in de loop van dit jaar de vormgeving stevig aanpakken. We willen een platvorm ontwikkelen dat alle media ondersteunt op een overzichtelijke manier.

Het is een ambitieus plan, maar we zijn vastberaden. Wonderwerpen 2.0 is onderweg. Dat betekent kortere artikelen als column, een podcasts, een vlog en wellicht een strip.Met dit artikel wagen we officieel de oversteek naar dat ene nog creatievere plukje groen. We laten ons niet verjagen door al dat ons pad probeert te kruisen en gaan eigenwijs verder met wonderen. We hebben dā€™r zin an!

2 Reacties

  1. Virginie Royen

    25 februari 2019 op 10:08

    Niet enkel vol VERwondering, ook met de grootste BEwondering blijf ik jullie volgen. Hier straalt liefde, vriendschap en respect, alles vergezeld met een spat humor, vanaf. En daar is nog niet alles mee gezegd en geschreven šŸ˜ GO ON !

  2. Ik verheug me erop! Kussies Maril

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Wonderwerpen

Thema door Anders NorénOmhoog ↑