Operatie stilte


Ho!ย Stop! Leg de telefoon maar neer. Nee, ik ben het echt hoor. Dus trek alle vermissingsberichten in. Ik leef nog.
Afgelopen weken ben ik heerlijk op vakantie geweest en deze week was als nagenieten gepland. Maar des te wilder is deze week. Afgelopen maandag intake bij plastisch chirurg gehad, die doen als enige chirurg in het ziekenhuis operaties aan handen. Jaja, doe er uw voordeel mee, gratis kennis. En wat blijkt? Ik word morgen al geopereerd! Onder volledige narcose, daar waar plaatselijke verdoving de norm is. Ik heb vaak spasmes of krimp ineen bij pijnscheuten ergens in mijn lijf. Zal ik me toch niet hebben terwijl de chirurg net aan het snijden is? Daarom helemaal plat.

Komende weken geen berichten van mij. Heb paar weken de beschikking over slechts 1 hand. De duwstokken zitten op mijn rolstoel zodat iemand me kan duwen. Zelf kom ik niet ver. Grootste paniek was dat ik niet kon lezen. Beetje lastig om boek vast te houden met 1 hand. Een speurtocht op internet deed me deze oplossing kopen! Gaaf ding toch? Rosalie zag dat het goed was, dus die heb ik binnen. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tot snel, hoop ik…

 

4 Reacties

  1. Niks fijner dan een open boek….๐Ÿ€beste Paul, tot gauw

  2. Wat een spannende tijd ga je tegemoet! Ik ga voor je duimen op een geslaagde operatie en een spoedig herstel!

  3. Heerlijke humor! Beterschap Paul, ik kijk uit naar je eerste eigen bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Wonderwerpen

Thema door Anders NorénOmhoog ↑