Wonderwerpen podcast Jazz

Een tijdje geleden hadden Paul en ik het over muziek. Toen kwam ook Jazz voorbij en beloofde ik eens diep in mijn collectie te duiken en wat voor hem samen te stellen.

Nou bij dezen, een Podcast met en over Jazz die mij bekoren kan.
Hopelijk een overzicht dat aanzet tot inspiratie en Wonderwerpen yet to come.

Luister ze!

7 Reacties

 1. Virginie Royen

  28 mei 2018 op 11:42

  Beste Rosalie. Jij mag dan wel GEEN vj-talenten hebben. Dankzij jouw dwingende stem 😉 toch de radio uitgezet en een klein uurtje in het zonnetje gechild. JAZZ, wonder boven wonder, wat een genot! Ik hoop, oprecht, dat Paul deze uitdaging aangrijpt. Ik heb iig genoten en de benen weer lekker bruin. 😎🤣

  • Hallo Virginie,

   Bedankt voor de leuke reactie!
   Het doel heiligt de middelen zullen we maar zeggen 😁.
   Ik hoop ook oprecht dat Paul de podcast traditie voort wil zetten.
   En wie zal zeggen wat ik in de tussentijd nog allemaal leer….

 2. Ha Rosalie, mooie anthologie…om maar met Parker te spreken, die in jouw programma weliswaar wordt aangekondigd, als vocal notabene , maar kennelijk vervangen is door Carmen mcRae…ach ja…ook goed! Enne..Caravan is niet alleen van Duke, maar ook van zijn trombonist..Juan Tizol…😉
  We zien uit naar je volgende uitzending!

  Met swingende groet uit V.

  • Hey Harry,

   Thanks voor de aanvullingen!
   Dit is natuurlijk ook niet echt mijn cup of tea. Al die namen, daar ben jij veel beter in 😊.
   Maar ik dacht probeer eens wat anders.
   Probeerde eigenlijk stiekem mijn goede vriend en collega in dezen, Paul, uit de tent te lokken, want dat is de echte babbelaar van ons tweeën.
   Hoe dan ook dit gaat zeker een vervolg krijgen!
   Leuk dat je ons volgt.

   Liefs Rosalie.

 3. Ik heb de microfoon reeds lange jaren aan de wilgen gehangen. Maar misschien kan ik er nog bij om hem weer aan te pakken. Ok, ok, ok. Ik ga mijn oude jingle paketten afstoffen en zal de platencollectie weer eens bekijken. Ik doe het!

  Maar jij klinkt ook goed hoor! De passie druipt er vanaf en je bent ter zake kundig! Wil jou vaker zo horen!!!!!

  • Virginie Royen

   30 mei 2018 op 14:08

   Warempel….de aanhouder wint 😍

  • Jihaaaa!leuk 🤩🤩🤩
   Die oude mic ga je vast wel vinden. En als hij toch iets te hoog hang help ik wel een handje.
   Kan niet bestaat niet!

   Heel benieuwd naar de follow up…
   En ik denk dat ik niet de enige ben.😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2022 Wonderwerpen

Thema door Anders NorénOmhoog ↑