Wonder wat?

Verwonderen is het begin van inzicht....Wat heeft jullie site een rare naam? Moet dat niet onderwerpen zijn of iets met wonderen? Driewerf JA! Jullie hebben helemaal gelijk. De naam van de site is eigenlijk een typo. Die maken we aan de lopende band in dit snelle app wereldje waar we in leven. Maar soms, heel soms, is een typo zo mooi dat het een geweldig mooi woord oplevert. En dat woord lieve lezers is wonderwerpen.

Wonderwerpen gaat over wonderlijke onderwerpen. Over de kunst van het verwonderen over de vragen die geen antwoord behoeven maar slechts tot nadenken zetten. Het zou een groot compliment zijn als binnen een paar jaar wonderwerpen een officiële contaminatie is geworden! Zo mooi is taal, continue in beweging, steeds aan het evolueren. Naast de contaminatie vind ik een synoniem ook helemaal best trouwens.

Wie zitten er achter Wonderwerpen? Een man en een vrouw, evenwicht alom dus! Paul is 45 en Rosalie is 37. Samen heffen zij verwonderen tot een schone dagtaak. Wij nemen jullie mee op een reis door nieuws, techniek, boeken, films, astronomie, gastronomie en al het anders mooi. Over hoe wij elkaar hebben leren kennen zullen ook wat blogs gaan. Dat was namelijk ook verwonderlijk!

Veel leesplezier!

3 Reacties

  1. Woordkunstenaars dat zijn jullie. Ik volg jullie met plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Wonderwerpen

Thema door Anders NorénOmhoog ↑